Stor satsning!

Nu har höstbudgeten presenterats och det är glädjande att Liberalerna har fått så starkt utfall i den. Det är också en budget som har grunden i januariöverenskommelsen och pandemin. Den stora vinnaren är pensionärerna som får ett nytt tillägg och man gynnas även av skattesänkningarna. Liberalerna har lyckats otroligt bra i förhandlingarna och man har fått igenom skattesänkningarna på sammanslaget 30,7 miljarder avsett för jobb och företagande. En annan stor framgång är att LSS äntligen kommer att återställas. I sin helhet är budgeten en stor satsning på att få igång Sverige efter pandemin. Man får inte heller glömma att höstbudgeten är en kompromiss mellan fyra partier och då går det inte att få igenom allt som partierna vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.