Dålig förlorare

Valet i USA är inte över, men det skulle varit mycket överraskande om Biden inte blir USA:s nya president. Som väntat blev det en rysare och det man kan konstatera är att opinionsmätningar före valet inte har stämt. Tror också att det är som i Sverige, att det är en stor andel som bestämmer sig i sista stunden. När det gäller valresultatet i USA, så hoppas jag att det inte blir en långdragen process som kanske hamnar i domstol. Men jag skulle inte bli överraskad. Sen finns det inte på min karta att det har varit valfusk, utan det handlar mera om att någon är en dålig förlorare. Sen känns det lite konstigt, att man redan bortförklarar en förlust innan rösträkningen är klar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.