Vilket snöoväder!

Då kom årets första snöoväder med full kraft. Bor själv ute vid havet och här blåser det oerhört kraftigt. Det blåste också så kraftigt att några träd blåste omkull på uppfarten. Tyvärr så slutade också nätet fungera och blev lite panik med tanke på att det var kommunstyrelse idag. Som tur var fick jag det mobila bredbandet att fungera.

Det känns också oerhört bra att alla möten har startat upp efter nyår och det kommer att bli ett extra intensivt år med tanke på att valet närmar sig. Jag förstår att många är oroliga för våra dåliga opinionssiffror i liberalerna men det är lång tid till valet och mycket kan hända till dess. Vårt landsmöte hösten 2021 kommer att bli oerhört viktigt och det är då vi sätter vår färdriktning inför valet. Men fram till dess så är det fattade beslut från förra landsmötet som gäller.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.