Inte länge kvar!

Nu är det inte länge kvar tills Biden svär presidenteden och tar över presidentämbetet i USA. Som väntat kommer inte Trump delta och det kanske också är lika bra. Det kommer att bli en välbevakad installationsceremoni och det är helt förståeligt med tanke på vad som har utspelats tidigare i kongressen. Scenerna som utspelades i Washington var både skamliga och fruktansvärda. Att en demokratisk vald president kan uppvigla och uppmuntra människor att marschera mot kongressen och att man ska ta tillbaka landet är helt ofattbart. Trots allt så var det amerikanska folket som valde Trump till president. Vi i omvärlden får också vara glada att han inte blev omvald. Det kommer också att bli intressant att följa Kamala Harris, som idag svärs in som USA:s vicepresident.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.