Viktigt att stötta föreningslivet

Umeå har en låg brottslighet jämfört med jämförbara kommuner. För att bibehålla det, så är det viktigt att fortsätta med det brottsförebyggande arbetet och här har vi politiska partier ett stort ansvar. Bristen på meningsfulla fritidsaktiviteter och sviktande resultat i skolan är något som måste satsas på. Det brottsförebyggande arbetet ska också ske i närområdet och då måste man också se till att det skapas resurser för det. Det finns också många föreningar som är viktiga i det förebyggande arbetet och därför är det viktigt att stödja föreningslivet. Föreningslivet har även en viktig och stor betydelse, för att integrera människor från olika samhällsgrupper

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.