Som vanligt aktiva!

Idag är det kommunfullmäktige och det är som vanligt en lång dagordning. Kommer att närvara fysiskt eftersom jag är justerare och det känns konstigt att få vara med på ett möte fysiskt. Från Liberalernas sida så är vi också som vanligt aktiva på fullmäktige. Vi har bland annat tre motioner och en interpellation på dagordningen. Interpellation från mig själv handlar om vilka insatser som görs för att personer med funktionsnedsättning ska få ett bättre hälsotillstånd Den första motionen från Marianne Normark och Björn Kjellsson handlar om att utreda förutsättningarna att etablera regnbågsboenden i Umeå. Den andra motionen från Anders Norqvist handlar om att upphandla delar av IT-stödet. Den tredje motionen som också är från Anders Norqvist handlar om att upphandla Städ och verksamhetsservice

Här kommer listan på våra frågor!

32/21 Motion 21/2019: Regnbågsboenden; Björn Kjellsson och Marianne Normark (L)

36/21 Motion 13/2020: Upphandla delar av IT-stödet; Anders Norqvist (L)

37/21 Motion 15/2020: Upphandla Städ – och verksamhetsservice; Anders Norqvist (L)

46/21 Interpellation: Vad gör Umeå kommun för att personer med funktionsnedsättning ska få ett bättre hälsotillstånd? Peder Westerberg (L)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.