Kallsvettig kompensation för kamelmiss

Patrick Krainer efterlyser mer Kameldebatt hos de politiska bloggarna.

Kallsvettig inser jag att vi missat att kommentera Kamelräkningen på VK:s ledarsida, till skillnad från kollegorna på Norra Västerbottens likaledes frisinnade ledarsida som har en skarpare känsla för nyhetsvärdering än vi och hade en kommentar redan häromdagen.

Som kompensation för denna miss kan jag istället bjuda på en dålig historia, och det är faktiskt första gången i mitt liv som jag överhuvudtaget gör det. Normalt sett hyser jag inga varmare känslor för denna genre. Nåväl, här är eländet:

En man sitter på sin kamel ute i öknen i brinnande hetta. Då kommer plötsligt en cyklist farande i rasande fart. "Varför trampar du så fort?", frågar mannen på kamelen. "Fartvinden svalkar så skönt", svarar cyklisten och kör vidare.
Mannen på kamelen rider iväg långsamt och svettas oupphörligt. "Kanske cyklisten har rätt ändå", tänker han, och börjar driva på kamelen som sätter iväg i full fart. Vinden svalkar mycket riktigt väldigt skönt, men till slut faller kamelen död ner. "Attans, vilken otur", tänker mannen, "han frös ihjäl."

Förhoppningsvis har denna blogg i och med detta nått sin bottennivå och kan börja en långsam klättring mot trovärdighet och värdighet igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.