Slött på bloggen med fullspäckat schema

Det har varit slött här på bloggen de senaste dagarna. Schemat har helt enkelt varit så fullspäckat med möten och programpunkter att allt skrivande skett under stor tidspress, och för bloggen har inget utrymme blivit kvar, vilket även tidpunkten för dessa inlägg visar.

Så är det ibland, man tvingas föra ner vissa verksamheter på absolut sparlåga för att inte få slut på bränsle mitt i steget. Men förhoppningsvis mognar nya blogginlägg fram medan jag är språng åt olika håll och samlar intryck.

I går var jag bland annat och lyssnade till två utmärkta föredrag av folkpartiets utrikestalesman Birgitta Ohlsson som besökte Umeå – dels talade hon hos Utrikespolitiska föreningen om den globala utvecklingen, dels på Folkets hus om våldet mot kvinnor.

I dag, efter några timmars sömn förstås, blir det arbete med formen för ett par nya inslag som ska komma på ledarsidan vad det lider, sedan ett internt möte på tidningen och på kvällen ska jag vara med i ett panelsamtal om alliansregeringens första år hos centerpartiet i Umeå, det blir säkert intressant.

Däremellan måste jag försöka hitta någon tid att skriva också, men förmodligen blir det slött på bloggen även i dag alltså.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.