Ibland hör man det man vill höra

Man hör ju ibland det man vill höra i en debatt. Och eftersom jag länge varit inne på linjen att alliansen borde hålla dörrarna till miljöpartiet öppna så anar jag ett återkommande drag i den pågående partiledardebatten: alliansen bemödar sig om att åtminstone inte smälla igen den där dörren med en smäll.

Både Fredrik Reinfeldt och Göran Hägglund är påtagligt milda i tonen mot Maria Wetterstrand och efter Wetterstrands anförande begärde bara Maud Olofsson och Göran Hägglund replik från alliansens sida. Om det faktiskt är en antydan till en ny strategi, inte bara inbillning från min sida, så tycker jag att det är klokt.

En analys av debatten i stort gör vi i morgondagens huvudledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.