Väder, dubbdäck och Art

Ända sedan jag för ett par veckor sedan tog steget att förse cykeln med dubbdäck (vilket jag verkligen kan rekommendera) har vädret varit som gjort för att förpesta alla försök att ta sig någonstans med just en cykel.

Jag har försökt att ta en bild av snökaoset som råder här i Umeå för dagen som bonus åt eventuella bloggläsare som inte befinner sig i Västerbotten, men eftersom jag fortfarande inte har nått den tekniska kompentens som krävs för att lägga ut bilder får jag försöka sammanfatta det så här (om ni sett pjäsen ’Art’ av Yasmina Reza förstås ni vad jag menar):

Snöstormskaos, med andra ord. Vitt, aggressivt, ovänligt. Därför känns det bra att jag redan i förra veckan meddelade min nya och mer kritiska inställning till vintern som fenomen.

En kommentar

  1. Göran Bergqvist

    Jag föredrar att cykla framför att gå, just eftersom jag har dubbar på cykeldäcken men inte under skosulorna. Temperaturväxlingarna på senaste tiden har dock lett till att både växel- och bromsvajrar frusit, men det har fört med sig att jag helt enkelt smort dem. Fast skrattar bäst som skrattar sist. Jag är inte hemma än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.