Guldbjörken

Med den här höjningen av förstapriset och sedan lite tur med resultaten i vårens större lopp och matchningen av de intressantaste hästarna så borde det väl kunna bli ett riktigt bra startfält. Förutsättningarna blir ju bättre i alla fall.

4 kommentarer

  1. Fredrik

    Rätt tänkt att höja förstapriset. Nu återstår bara en speaker som får det hela att lyfta. Lyssna in speakern i det här löpet med superhästen Nevele Pride. (Han börjar referera när bilen släppt fältet)

  2. Ola Nordebo

    Nevele Pride – vilken häst. Inte för att jag har något hästöga, men han ser nästan lite okoncentrerad ut bitvis i den stora framaktionen, i jämförelse med den enormt spänstiga bakaktionen.

  3. Fredrik

    Själv är jag väl närmast amatör vad gäller aktion men jag kollade runt lite på webben och hittade följande ”Trots att hästen hade haft ett brott på ett griffelben på vänster fram så var han säker”. Vet inte om det förklarar saken men tillräckligt för att en travnostalgiker som jag (dom bästa löpen är redan körda) sätter en hundring på att din analys är riktig. För övrigt undrar jag hur många politiska chefredaktörer som ägnar tid åt att blogga om trav, kultur och schack? All heder, det gör ju att ledarbloggen blir dynamisk och tillgänglig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.