Evenemangsarena

Få se nu, det skulle alltså vara här någonstans?

Ny evenemangsarena är samtalsämnet för dagen.

Anders Sellström ställer en del relevanta formella frågor på sin blogg i dag om hur det egentligen går till bakom kulisserna när sådana här nya idéer dyker upp, och finaniserings- och samordningsfrågorna blir fler ju fler projektbollar som är i luften.

Så det är nog ett gott råd att ta alla sådana här planer med en nypa salt tills det hela blir formellt mer konkret och lättare att bedöma i detalj.

Därmed inte sagt att tanken i sig – bortom frågor om genomförande och finansiering – är tveksam. Enligt VK:s nyhetsartikel i dag skulle ett tänkbart läge alltså vara det som visas på bilden ovan. Ingen lär i alla fall sörja om det området får ny karaktär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.