Vi räknar kallt med att det handlar om just en paus

Socialdemokratiske bloggaren Jonas Morian, som det senaste året har gett VK:s ledarsida blogg cred och intressanta gästanalyser om dagspolitiken som en av våra ’Veckan som gick’-medverkande, meddelar att han funderar på att ta en paus som bloggare, samtidigt som han lovar att fortsätta med gästspel hos VK.

Jonas Morian har med sin öppna, resonerande stil en av de mest läsvärda bloggarna där ute i – den för oss nyanlända och av ’resan över’ lätt märkta papperstidningstraditionalister svåröverskådliga, löftesrika, misstänkliggjorda och mytomspunna – bloggosfären.

Så vi tar fasta på hans formulering att det handlar om en paus, och räknar kallt med att den inte blir alltför lång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.