Tillbaka igen

Så, nu är jag försiktigt tillbaka i jobbtagen igen efter min semester som tyvärr avslutades med flera dagars sängliggande, influensa och hög feber.

Det är en seg influensa som verkar gilla att smyga sig tillbaka just när man trodde att den var över, men förhoppningsvis är det eftertexterna som rullar nu.

Jag har till stora delar kopplat bort det inrikespolitiska och det lokala nyhetsflödet under semestern, så det lär ta några dagar att få upp bloggtempot igen.
Men det viktigaste först: jag var inte så imponerad av Going Kronos vinst på V75 som många andra. Han krängde lite misstänkt när han skulle avgöra efter sin perfekta löpning, och i mina ögon har han fortfarande en hel del att bevisa när det gäller löpskallen. Gör han det kan det bli en stor säsong.

Härlige Commander Crowe däremot har väl inte så mycket att bevisa när det gäller kämpatakter, men han måste å andra sidan fortfarande visa att han kan matcha även den högsta eliten rent fartmässigt. Det är bara att hålla tummarna.

Jag tror för egen del att Simb Chaplin kan ta hem ett par av de allra största loppen under säsongen. Kom ihåg hur han utmanade Commander Crowe i Derbyt förra året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.