Lite travsnack

Jag gillar Jaded. Inför säsongen trodde jag att han skulle kunna vara en tänkbar storloppsvinnare. Därför var det läckert när Commander Crowe bara stegade ifrån honom på upploppet tidigare i veckan, på bara några steg var han flera längder före. För mig röjde det undan de sista tvivlen på om Commander Crowe är redo för den högsta eliten. Han kanske faktiskt är bäst redan nu.

Morgondagens olympiatrav tycker jag är öppet. Adams Hall till ledningen, Torvald Palema i väntan på open stretch, Kito du Vivier i dödens kanske, Going Kronos och Opal Viking i tredjespår sista 800, Triton Sund med därbakom och så det stora frågetecknet Colombian Necktie någonstans i fältet, om han överhuvudtaget går felfri.

Svårtippat.

Erfarenheten från förra året är att fransmännen tar hem den här typen av lopp, men Adams Hall såg ju kanon ut senast, Åke Svanstedt tror nog att Torvald Palema tar hem det via open stretch och Going Kronos kan förstås inte räknas bort. Tvingas jag välja en förstahäst blir det…hmm…Kito du Vivier, med Colombian Necktie som rysare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.