Hektisk dag utan V75, men några drag ändå

En ganska hektisk dag väntar. På förmiddagen ska jag säga några ord vid VK-stiftelsens vårmöte och sedan på samma tillställning fråga ut Eskilstuna-Kurirens politiske redaktör Alex Voronov om läget i Ryssland.
På eftermiddagen ska jag sedan leda ett panelsamtal och patent- och upphovsrätt på Folkets hus där SSU anordnar en temadag på ämnet. Upphovsrättsfrågan och fildelningsproblematiken är väldigt knepig att hitta en tilltalande, liberal hållning till. Jag hoppas att få ta del av intressanta infallsvinklar på ämnet i eftermiddag.

Allt detta alltså på den enda dagen under året som Umåker kör V75. Inte så lyckat…Och en hektisk vecka har omöjliggjort några kvalificerade V75-tips från min sida. Men här kommer ändå mina funderingar, avdelning för avdelning:

V75-1: 2 Arnies Super Fly och 9 Västerbo World ser intressanta ut på strecken.

V75-2: Inga bra drag här, 3 Fiona Septim och 7 Finest Kemp känns som ett logiskt lås.

V75-3: 3 Digger Crown hela vägen är det troliga. Men 2 Dig for Dollars, om han har en bra dag, och 8 Go on Pale är streckvärda. Giant Superman kan förstås också vinna, men han har inte övertygat hittills i år.

V75-4: 8 La Bella Still är värd ett streck.

V75-5: 15 Lundås Emelie och 12 Vimseld.

V75-6: Någonstans måste jag tippa min favorit Johnny Takter. 6 Asterix Tooma borde ha goda chanser.

V75-7: 9 Francoso kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.