Alkohol och föräldraskap, och nu semester

Efter en vecka i höstförkylningens tecken lyckades jag i går kväll samla ihop mig tillräckligt för att vara moderator för en mycket intressant samtalskväll om alkohol och föräldraskap på Backens familjecentral, arrangerad av IOGT-NTO, KRIS, VLN, NBV och Blå Bandet. Många kloka, tänkvärda och personliga saker blev sagda i ett svårt men ständigt aktuellt ämne.

Efteråt, i väntan på bil hem, stod jag och tittade lite på stjärnorna. Det gjorde jag nästan varje kväll som barn, som vuxen och stadsbo blir det inte lika ofta. Men det är lika betagande varje gång, och jag får direkt lust att leta fram Peter Nilsons böcker i bokhyllan.

Nu väntar några veckors semester från tidningen för min del när jag ska pyssla med annat. Därmed kommer även aktiviteten på bloggen att sjunka till det minimala. Kanske kommer det något blogginlägg ändå, men annars återkommer jag om en månad med nya krafter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.