Söndagsanteckning

Söndagsanteckning:

Läs mer, läs fler, läs på, läs om, lyssna noga, fråga först, tänk efter, tyck långsammare, tyck djupare, låt en egen hållning mogna, ge ställningstaganden både rötter och krona så att de tål att vindar skiftar, rusa inte blint för att komma först till stora ord, var inte rädd för stora ord när de är det enda som återstår, mästra mindre, låt inte det konträra bli ett självändamål, ha is i magen när det kokar runt omkring, elda på när ingen annan vågar, ha något eget att säga, var inte dryg, bli aldrig, aldrig en mobbare, var inte elak, förhäv dig inte, förminska inte andra, var barmhärtig, försvara de värnlösa, stå upp för de ensamma, gör en insats där det behövs inte där det syns mest, skräna aldrig i kör, marschera aldrig på befallning, sov på saken, ge det stilla sinnet tid, gnugga ögonen, sök inte applåden, sök insikten, var egensinnig, tro aldrig att du är färdig, se dig i spegeln och ställ en kritisk fråga, var ödmjuk, var modig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.