Ett stort tomrum

Idag har jag varit med Folkpartiets kommunfullmäktigegrupp och skrivit en sista hälsning i den kondelansbok som finns i stadshuset. Allting känns så overkligt och det är som ett stort tomrum.

Britt-Marie har betytt oerhört mycket för mig som människa och politiker. Hon har varit min mentor och stöttat mig i ur och skur och att hon nu är borta känns helt overkligt. Nu går mina tankar i första hand till familjen

3 kommentarer

  1. Mats Nilsson

    Det känns så oehört tomt, precis som du säger. Som Britt-Marie själv uttryckte det, kändes det som om vi vuxit upp tillsammans. Jag kände henne sedan nästan 40 år tillbaka. Det är som om en syster har gått bort. Mina tankar just nu går till familjen.

    Mats N

  2. Yvonne Ångström

    Peder! Jag instämmer i det Du skriver – det känns overkligt och mycket sorgligt.
    Yvonne Ångström fp Lidingö, tidigare Lycksele

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>