Stor seger för oss i Liberalerna!

Från Liberalernas sida har vi länge drivit frågan om att riva upp beslutet om en gemensam förvaltning. I min blogg och i talarstolen i kommunfullmäktige, har jag också under flertalet gånger kritiserat den gemensamma förvaltningen. Därför är det idag en stor seger för oss i Liberalerna att kommunstyrelsen idag beslutade att tillsätta en utredningsgrupp, som har i uppgift att ta fram ett nytt förslag till en ny nämnds och förvaltningsorganisation. Nu kommer det att bli förhandlingar mellan partierna och sen ska det slutliga förslaget fastställas i kommunfullmäktige.

Här kommer också en länk till min blogg tidigare idag!

http://blogg.vk.se/Pederpolitiker/2017/05/16/stora-forandringar/

 .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>