Jag ser fram emot!

Förutom politiken, så är sport ett stort intresse. Jag är en allätare när det gäller att se på sport. En sport som jag verkligen gillar är basket och jag ser fram emot den kommande säsongen med två ligalag i Umeå. Det finns bara ett problem, att många matcher kolliderar med politiken och Tegs hockeymatcher. Men jag ska försöka hinna se så många matcher jag hinner! Något som jag kommer att försöka följa på tv, det är VM i basket som precis har startat.

Det är jättekul att Udominate finns i damligan och att Umeå BSKT finns i herrligan. Det finns ett stort basketintresse i Umeå och nu är det bara att hoppas, att publiken ställer upp under säsongen. När det gäller de båda lagen, så har man stärkt upp med många intressanta förstärkningar. Extra kul är att Egal Saleman är tillbaka i Umeå

Mitt tips är att Udominate vinner guldet och att Umeå BSKT blir ett mittenlag i serien

Läs gärna Peter Hegethorns blogg om basket, den är riktigt bra!

http://blogg.vk.se/basket/

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.