FRA-drevet i media

Massmedia arbetar oförtrutet på att skrämma upp vårt svenska folk med FRA-spöket. Enorma överdrifter presenteras som sanning. När man påstår att den och den riksdagsmannen vill lyssna på dina telefonsamtal och läsa dina mail har man inte bara gått för långt, man har sprungit ifrån vettet. Om man vill ha lite perspektiv på vad det faktiskt handlar om kan man läsa vad en FRA-chef skriver på DN debatt 28/6. DN ha den enkla adressen www.dn.se. Om nu massmedias uppgift är kampanjer, vilket kan ifrågasättas, önskar jag personligen en kampanj mot monarkin. Veckotidningarna har ju fört en kampanj FÖR monarkin i hundratalet år och dagstidningarna hakade på för kanske 20 år sedan. Eller som Povel Ramel sjöng – ’allting går att sälja med mördande reklam, till och med konserverad gröt’. Nu har vi monarki, konserverad gröt i butikerna och en befolkning som är fullständigt skräckslagen över att regeringens statsråd sitter och lyssnar på dina telefonsamtal dagarna i ända och läser dina mail resten av dygnet. Som man ropar får man svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.