Det finns flera systemhotande gangstergäng

Naturligtvis finns flera grupperingar att hålla ögonen på. Nu är det ju så i bloggandet att man hugger på något rykande aktuellt och då blir det ofta inte någon balanserad avhandling som publiceras. De vänsterextrema grupper som var i farten på 1970-80-talet i Tyskland, Italien och Japan begick ett antal uppseendeväckande mord på högt uppsatta politiker och företagsledare. I Sverige fanns på den tiden en supporterskara inom ’bokstavsvänstern’ till dessa mördare. Det är den historiens upprepande jag tycker jag ser begynnande tecken på. De extremister som finns på höger- och vänsterkanten är samma andas barn och de hatar vårt fria och demokratiska samhälle som gemensam nämnare.

Till dessa hot mot vårt samhälle kan läggas de maffialiknande mc-gängen och andra brottslingssyndikat som tillåts sprida sig likt cancersvulster på samhällskroppen. För att stoppa dessa hot måste samhället kunna spana med hjälp av modern teknik och inte ge buset frispel på t ex Internet. I dag går utvecklingen uppenbart och obönhörligen i fel riktning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.