Var är Kim Jung Putin?

I någon wolfschanze på västfronten? Nu slipper han gå och spänna sig som Thaiboxare nu kan han spänna sig på riktigt! På tal om sedelärande historia Adolf Hitler valdes av en majoritet. Kim Jung Putin valdes……….

3 kommentarer

  1. Sancho Panza

    SVT intervjuade ukrainare på Krim igår. Det verkade vara svårt att hitta någon som förstod varför det skulle vara ett problem att ryssarna gjorde som de gjorde. Jag kan i och för sig förstå att det kan vara problem att få människor med begränsad erfarenhet av åsiktsfrihet att tala fritt ur sitt hjärtas röst, men jag tycker ändå att de borde kunnat snappa upp en kritisk underton ifall sådan funnits.

  2. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

    Under andra v-kriget fanns det också folk
    som välkomnade Tyskland till Polen, Österrike och Tjeckoslovakien etc trots att det var erövringskrig mot suveräna stater. Då som nu hade varningsklockorna ringt åratal i förväg. En del lyssnade en del var stendöva.

    • Sancho Panza

      SVT verkade inte ha hittade de människor som tyckte att det var en dålig idé.

      Väderkvarnar kan se ut som jättar, beroende på åskådarens övertygelse. Jag är säker på att det fanns både jättar och väderkvarnar i Afghanistan och Irak också, men rent principiellt tycker jag illa om båda sorterna. Stormakterna bör inte lägga sig i interna angelägenheter, oavsett avsikter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.