Putin leker Biggles i luften

Putins aggressiva uppträdande mot civil luftfart är exempellöst beteende och mycket farligt! Vad säger nu medlemmen i Moskvas Statliga institut för Internationella relationer, Sven Hirdman? Han brukar ju rycka ut till Putins försvar när den stackaren får negativ publicitet i demokratiska länder. Kanske Hans Blix ställer upp igen!

2 kommentarer

  1. Mathias

    Håkan jag respekterar dig och dina åsikter men de är av den gamla skolan.
    Du har rätt i att ryssland är mer aktiva än någonsin, Men de är aktiva på det visset att de vill behålla inflyttandet i däras närområde så som de haft i hur många år som helst.
    Istället för väst hela tiden ska försöka ta resurser och inflyttande från de närmaste grannarna med ryssland med mutor och dylikt o tävla med ryssland vilka som kan ge bäst vilkor kanske vi skulle öppna en dialog.
    Vi ska stå våran gräns men samtidigt ska vi inte försöka köpa statsmän i forna öststater https://www.youtube.com/watch?v=bHYJpuszMDw
    De du och dina armè polare lämnare ute ur ekvationen är ju att om usa eller ryssland skulle känna att de förlorar så kommer de atombomba alla strategiska mål de kan o vad lämnar det oss ?

  2. Mathias

    Har funderat ett tag nu och jag tror bästa lösningen på det hela vore attt ryssland fick behålla sin bas med förlängd tid och att ukraina sade av sig sina ambitioner för nato och eu inom den närmaste framtiden men dock får de samma handels vilkor som ett eu land och demokratiskt val bevakat av EU Election observation missions.
    På det visset skulle ukraina kunna bygga den välfärd väst vill ge dem och ryssland skulle känna sig säker att väst inte försöker tränga undan dem inom den närmaste framtiden.
    Skulle ju inte göra någon skillnad militärt då sovjet drog bort sin militär från tyskland efter murens fall men usa har kvar sina baser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.