Putin har diagnos

Det förekommer olika diagnoser. En är Aspergers en annan är psykopat. Oavsett vilken känns det obra att galningen i Kreml har kärnvapenavtryckaren i sin hand. Hitler borde ha stoppats redan 1937. När stoppas Putin? Kanske någon i Kreml gör slut på honom? Någon KGB-are med Polonium?

2 kommentarer

  1. €dor

    Vi har själva erkänt Putin som helt legitim genom anordnandet av OS. Det var inkörsporten för Hitler liksom för Rysslands Putin visa världen på det bäste för att sedan göra det sämsta. Allt går enligt planerna, rakt i famnen på Putin. Sporten är en bidragande orsak till att människor aldrig får det bättre. Det skyler över misären och orättvisorna och det visas bara det bästa och så rullar det på. Egentligen skiter vi hur de har det i dessa länder, huvudsaken vi får våra goda biffar och kan leva i välmående och närmast utnyttja andra. Så resonerar vi med invandringen också, folkets lidande är mindre intressant. Vi säger huva så hemskt, det är det mesta vi kan krama ur oss för att sedan lägga en ny biff i stekpannan och njuta av livet. Jag tror egentligen inte vi vill förstå hur hemskt det är med krig. Man måste helt enkelt upplevt det själv, eller åtminstone någon gång i livet levt under ständig press och hot. Hungrig, svältande utan närmare hjälp. Invandrarfrågan har blivit bisarr.

  2. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

    Håller med. Man blir beklämd när Kreml åter hotar världen men mest lästa artikel i tidningarna handlar om varför katter gillar pappkartonger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.