Trump portad från Facebook

Donald Trump är fortsatt portad från Facebook enligt beslut idag och han är sedan tidigare portad på livstid från Twitter. Huvudorsaken är Trumps uppvigling av pöbelhoparna som stormade USA:s politiska centrum Capitolium med ett antal dödsoffer som följd. Om Trump åtgärdar sina diagnoser genom att söka psykiatrisk hjälp kanske han eventuellt kan återkomma men det är nog ingen som tror att han har den självinsikten. Han får väl trösta sig med att ordna skönhetstävlingar där han kan få chanser att bedriva sin variant av ”grävande” aktiviteter åt något tvivelaktigt mediabolag. Eller spela låtsasdurspel framför Melania.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.