Giftmördar-Putin, Syfilis-Lenin, Bankrånar-Stalin o s v

Det finns många blodtörstiga tyranner i historien utöver ovan nämnda t ex Korpralen och gasmördaren Adolf Hitler, Alexander den Store (-alkoholisten), Caesar, Attila, Pol Pot, Mao, Kim Il-Sung, Kim Jong-Un (raketforskaren) o s v. Av någon anledning är nästa alla kommunister efter år 1917 och många är ryssar. Jag nämner här inte vissa förskräckliga tsarer i det förflutna.

Giftmördar-Putin vill gå till historien som den grymme imperialist han är vilket gör livet problematiskt för Ukraina och Georgien. Om det nu stannar där! Frågan infinner sig om Giftmördar-Putin också vill balsameras efter sitt förhoppningsvis snara frånfälle. Syfilis-Lenin ligger till allmän beskådan vid Röda Torget och han badades (lukten!) och fick ny kostym 2017. Bankrånar-Stalin är också balsamerad och fick ligga några år bredvid Syfilis-Lenin men blev sedermera inmurad i Kreml-muren och kan ju förstås ”rehabiliteras” av Putin och plockas fram för allmänt beskådande efter en rejäl tvätt. Mao är balsamerad och förevisas i en glaslåda i Peking.

Det problematiska för oss nutida är att Giftmördar-Putin nog verkligen är ute efter att gå till historien som tyrann och nämnas bland dem jag nämnt ovan, t ex alkoholisten Alexander den Store som söp ihjäl sig mycket ung. Imperialistmakten Ryssland slutar inte anfalla omkringliggande länder förrän Putin är borta genom palatskupp eller att han super ihjäl sig eller att någon i FSB använder någon av alla giftburkar som är tänkta för Putins politiska motståndare.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

 1. brorson

  Varken du eller jag vet vad Putin tänker (”vill gå till historien som”) eller om han har givit order om mord på politiska motståndare, eller ej, och med vilken metod. Jag försvarar inte P. mot dessa anklagelser eftersom jag inget vet om saken. Jag känner inte ens till någon omständighet, som skulle tala för att han är oskyldig. Beträffande Stalin är väl inte bankrån hans värsta brott. Jag förmodar att de skedde under tsartiden för att finansiera det då förbjudna kommunistpartiets verksamhet.

  Åtal väntas nu mot USA:s förre president, vars agerande under stormningen av Kapitolium var minst sagt ytterst anmärkningsvärt, men inte mot USA:s förr-förre president för morden på civila i Pakistan (flyktingar frpn Afghanistan) och Jemen.

  Du nämner inte ens Robespierre, som var världshistoriens värsta liberala massmördare, med egna landsmän som offer. Troligen både enda och sista gången någon liberal politiker begått den typen av brott. Mot sina egna landsmän. Du nämner inte heller de liberala politiker, som beordrade mord på infödingar i kolonierna. Vinsterna från kolonierna användes bl.a. för att finansiera liberala reformen i de s.k. moderländerna.

  Du tycks ha glömt att över 13.000 svenskar, som kunde ha räddats med den norska coronastrategin, miste livet p.g.a. av höga svenska statstjänstemäns helt vansinniga experiment med flockimmunitet. FHM stoppade bl.a. initiativ från Arbetarskyddsstyrelsen att vårdpersonal skulle bära munskydd. De skyldiga har inte ens blivit åtalade för de lindrigare brotten tjänstefel eller vållande till annans död. Höga statsjämstemän håller varandra om ryggen. När Ebba Busch förde saken på tal i den senaste partiledardebatten fick hon en tillrättavisning av en av de dåvarande och i högsta grad ansvariga ministrarna, nämligen Per Bolund. Som tidigare hade tillrättavisat henne för att ha använt uttrycket ”med berått mod”. Det uttrycket var ”anstötligt” enligt honom då.

  När detta kan ske i Sverige, varför skulle det inte kunna ske i Ryssland? Skulle någon rysk åklagare våga gå till botten med giftmorden där, om minsta misstanke framkommer, som pekar uppåt i den statliga hierarkin?.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.