Putin besöker Kim Jong Un – kaka söker maka

Putin verkar alltmer desperat och kommer med utspel på utspel. Nu vill han träffa tyrannen för planetens fattigaste folk – Nordkorea – och där ligger Putin i lä. Enligt tyrannen Kim själv stöttas han av 100 % av nordkoreanerna. Det motsägs inte av en video jag såg nyligen efter att Kim hälsat på ett militärt förband och avlägsnade sig per båt. Konstigt eftersom frälsare, även i Sverige, brukar dimpa ned och stiga upp i skyn per helikopter!(Målle och Emanuel). Hela drösen militärer tappade emellertid disciplinen och rusade storgråtande efter båten med frälsaren rakt ut i havet och jag befarade massdrunkning eftersom de var fullt påklädda i sina uniformer. Det kan man kalla KÄRLEK Putte lilla! När Kims pappa Kim Jong Il dog grät nordkoreanerna i en hel vecka därför att ingen vågade vara den förste som slutade skråla! Det sägs att många dog av vätskebrist p g a tårfloderna och brandkårerna fick rycka ut. Putin fick enligt uppgift 85 % av rösterna vid det s k ”presidentvalet” i Ryssland nyligen. Inte heller detta är särskilt märkvärdigt när man betänker att Adolf Hitler på sin höjdpunkt hade 90 % av tyskarna bakom sig när folkmorden pågick som värst.

Kanske Putin vill lära sig av Kim Jong Un hur man gör för att bli älskad av 100 %?

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Basic Rules

    Du glömde att Putin och Lukashenko (Belarus), ska träffas inom kort för att förbereda sig för ytterligare en NATO eskalation. Himars, Atacams som var en sk röd linje för Biden, men alla har överträtts av densamme.
    Nu väntar vad.. långdistans missiler som når det Ryska hemlandet, att amerikansk eller rysk militär utrustning nyttjas av Proxys och accepteras är väl känt. Men aldrig att dessa vapen används mot rysk eller amerikanskt territorium. Förhoppningsvis får inte detta verkställas, upptrappning efter upptrappning leder till undergången, men neocons som Blinken trycker på tillsammans men Lindsey Graham republikansk idiot/krigshetsare, motståndet i kongressen ökar sakta men säkert mot den förda politiken.
    Röda linjer är klara och tydliga från rysk sida men de amerikansk förflyttas hela tiden – extremt farligt och ansvarslöst.
    Sök Fred i stället för konflikt – tom vår ÖB har förstått att NATO inte kan vinna, då den industriella basen är och har varit avgörande.

    Så ser det ut – like it or not !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.