Putin besöker Kim Jong Un – kaka söker maka

Putin verkar alltmer desperat och kommer med utspel på utspel. Nu vill han träffa tyrannen för planetens fattigaste folk – Nordkorea – och där ligger Putin i lä. Enligt tyrannen Kim själv stöttas han av 100 % av nordkoreanerna. Det motsägs inte av en video jag såg nyligen efter att Kim hälsat på ett militärt förband och avlägsnade sig per båt. Konstigt eftersom frälsare, även i Sverige, brukar dimpa ned och stiga upp i skyn per helikopter!(Målle och Emanuel). Hela drösen militärer tappade emellertid disciplinen och rusade storgråtande efter båten med frälsaren rakt ut i havet och jag befarade massdrunkning eftersom de var fullt påklädda i sina uniformer. Det kan man kalla KÄRLEK Putte lilla! När Kims pappa Kim Jong Il dog grät nordkoreanerna i en hel vecka därför att ingen vågade vara den förste som slutade skråla! Det sägs att många dog av vätskebrist p g a tårfloderna och brandkårerna fick rycka ut. Putin fick enligt uppgift 85 % av rösterna vid det s k ”presidentvalet” i Ryssland nyligen. Inte heller detta är särskilt märkvärdigt när man betänker att Adolf Hitler på sin höjdpunkt hade 90 % av tyskarna bakom sig när folkmorden pågick som värst.

Kanske Putin vill lära sig av Kim Jong Un hur man gör för att bli älskad av 100 %?

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.