Halloween i Moskva

Stalin ska hyllas genom att stora affischer med bilder på folkmördaren sätts upp på affischtavlor i Moskva. Första tanken var ett det var fråga om något Halloweenskämt men det tycks vara på fullaste allvar. Konstiga människor har alltid funnits och kommer alltid att finnas så man kanske inte ska bry sig så mycket. Waste of time. Det behövs en tjock bok för att beskriva Stalins alla brott mot mänskligheten. Tiotals miljoner dog av svält genom avsiktligt handlande av Stalin. Miljoner människor dog i Gulaglägren. Av det drygt tjogtalet ledande personerna i Sovjetunionen omkring 1920 hade 18 år senare alla utom 2 avrättats genom nackskott eller i enstaka fall förekommit liemannen genom att begå självmord. Det enda människorna i det arma landet vågade säga i politiskt avseende var att papegojmässigt upprepa vad som stod i dagens Pravda. Hade man en Pravda som var 2 dagar gammal vågade man inte säga ett knyst eftersom partiets linje kunde ha ändrats. En felsägning resulterade i enkel resa till något Gulagläger.

Hur kunde monster som Lenin, Stalin, Mao, Ulbricht m fl tillåtas terrorisera mänskligheten på detta vis? Svaret är den kommunistiska läran  (Marxismen). I enpartistater når man makten genom att utrota sina konkurrenter. Sedan får man kalla varandra för "kamrat" hur mycket man vill. Vi borde i Sverige vara lika noga med att avslöja kommunismens brott mot mänskligheten som nazismens. En ny "Om detta må ni berätta" vore på sin plats.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Ulf Larsson

    Boken som alla skolor borde ha heter.
    (Kommunismens Svarta Bok)
    Den beskriver Kommunismens förbrytelser mot mänskligheten.
    Boken finns att låna på kommunbiblioteket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>