Turbosprinters från Jamaica

Har svårt att ställa upp i hyllningskörerna för sprinterundren i Jamaica. Katolska kyrkans regler för mirakler måste väl vara uppfyllda med råge. Aningslösa sportjournalister stämmer in i hyllningarna för ett pyttelitet örike på 2 milj inv som ’producerar ’ ett antal sprinters som skåpar ut allt vad den övriga världens 6 miljarder inv kan ställa på benen. Att vinna 100 m över övriga världseliten med 0,3 sekunder är evigheter i sammanhanget. USA har blivit avsevärt tamare efter dopingavslöjandena där. Jag är förvånad över att inga klockor ringer i huvet på sportjournalisterna. Vi börjar vår älgjakt på måndag och jag borde nog uppsöka apoteket för att få tag i den typ av turbopiller som apoteken på Jamaica tydligen har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.