De bara brösten orsakar undantagstillstånd.

Trodde i min enfald att larvet om de delvis bara brösten i Västerbottensnytt skulle självdö i brist på näring. Nu lägger statliga TV:n sina pannor i djupa veck och analyserar och tänker och tänker så det knakar. Råder här någon hederskultur som inte är känd i det övriga samhället? Bodde jag i Iran och det gällde iransk TV skulle jag kunna förstå uppståndelsen eftersom de befinner sig i slutet av medeltiden, men här i Sverige år 2009?  Prinsessor och statsråd på bal visar ju mer av sina bröst än TV-reportern gjorde. Och här zoomar kameragrabbarna också friskt. Sluta med detta larv. Nu!

3 kommentarer

  1. B.Eriksson

    Log när jag såg inslaget det var nämligen det vackraste jag har sett från Tärnaby på länge,höga berg och djupa dalar helt underbart.

  2. Larsing

    Jag tänk att något av de mest naturliga i hela världen, ett par vackra delvis exponerade kvinnobröst, kan väcka sånt ont blod ?? Det måste hända för lite i den ankdamm som initiativtagaren Expressen rapporterar från….Som sagt sluta NU !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.