Ferry tandläkarbesök

Jag ska om ett par timmar till Storuman på tandläkarbesök hos Arne Ferry, pappan till Björn Ferry. Hoppas att Arne sovit gott i natt. Nu är det bara fråga om en kontroll så jag kanske slipper borren denna gång. Jag skämtar, Arne är nog lika säker på hand med borren som Björn är med skyttet. Undrar om Storuman är sig likt i dag, står alla husen kvar och finns alla på sina jobb, hänger banderoller över gatorna? Blir spännande att besöka centralorten.

En makalös prestation av Björn i alla fall. En hel vinter med strul av de allvarligaste slag men ändå kunna vinna OS-guld. Beror nog på den enorma grundträning han samlat på sig. Jag är då inte helt överraskad, första loppet där han råkade ut för snöfall visade att kapaciteten att vinna fanns. Och Björndalen verkar vara på retur som man säger om gamla älgoxar. Stackars Norge för resten. Eller är det så synd om dem? Deras nationalistiska yra kan ju vara en smula påfrestande ibland. Ferry, Kalla mfl fungerar nog som nyttig medicin mot deras "åkomma".

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.