Hemkört från systemet

Det måste ju vara den perfekta lösningen för alla dem som konsumerar så mycket att de skäms över att visa hur mycket de bär hem från systemet varje vecka. Så man kanske slipper åsynen av dem som vinglar iväg från systemet på sin cykel med systempåsarna fulla med livets nödtorft. Till ytterdörren klarar man sig väl med väggarna som stöd när leveransen kommer.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Aroon

    Det måste ju finnas saker som är mycket viktigare att åtgärda för samhällsmedborgarna än beställa sprit på nätet och få det hemkört. När vi nu gick med i EU kunde vi lika gärna låtit vanliga butiker sälja alkohol. Då hade vi haft både längre öppettider och bättre tilgänglighet om det är det man är ute efter. Dessutom är spriten i Sverige svindyr om man jämför med exempelvis Tyskland. Norskarna är väl de enda som tycker svensk sprit är billig och föressten allting annat också. Som jag ser det tycker den påhittige Hamilton att några hundringar hit eller dit har ingen betydelse. Huvudsaken man slipper gå utanför dörren och handla, av bekvämlighetsskäl? Den som är beroende av alkohol hurrar säkert. Tänk att sitta hemma i fåtöljen och bunkra upp för alla slantar man har.

  2. Håkan Rombe

    Svar till Aroon (2011-07-18 20:39)
    Det blir nog ”fel personer” som kommer att utnyttja hemkörningen. Det håller jag med om. Pimplandet av alkohol har ökat kraftigt i Sverige de senaste åren. Det kommer inom några år att visa sig i ett ökat antal alkoholister som ska vårdas för kommunala skattepengar. För att inte tala om lidandet i alkoholistens familj och lidandet för alkoholistens barn. När var tionde vuxen är alkoholist är det senare ett megaproblem. Inte behöver vi underlätta åtkomsten av alkohol. Professorer i statskunskap kan säkert fixa sina flaskor utan hemkörningsmöjligheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.