Skojarbolaget Telephon adresser

Vad jag förstår sopar styrelsen i Telephon igen spåren efter sig och försöker gå under jorden. STV har förgäves försökt hitta någon lokal där Telephons alla direktörer, marknadschefer och pressansvariga finns. Nu finns bara ett boxnummer där delägarnas bostadsadresser förr stått. Hela detta skojarföretag ryms nog också i en postlåda modell liten!!  Vilka banker har detta skojarföretag? Vilken bank vill ta emot pengar från lurade kunder? Vilken bank vill förknippas med något som ser ut som organiserad brottslighet? Ge oss banknamnen!!

Styrelsesuppleanten Mikael Åke Sandefeldt har omedelbart avgått ur styrelsen efter TV:s avslöjande. Han vill inte förknippas med de ruttna metoder företaget använt. Internet är bra på det sättet att det aldrig går att sopa igen alla spår. Kvarvarande styrelseledamöter är

Namn och adress:

Yassine Chentouf Hampvägen 10  14567 Norsborg (25 år)

Anders Kosari Shaho  Sätragårdsvägen 145  12736 Skärholmen (25 år)

"Vi vet alltså var de bor….."

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. Håkan Rombe

    Svar till TJ (2012-11-14 20:18)
    Intressant! Får kolla styrelsen för Svea Ekonomi. Kanske de också är taskspelare. Drar de sig inte ur affärer med undre världen får de finna sig i betyget! Tack för upplysningen.

  2. Håkan Rombe

    Svar till TJ (2012-11-14 20:18)
    Styrelsen för Svea Ekonomi består av
    Anders Lidefelt
    Lennart Ågren
    Mats Hellström
    Mats Kärsrud
    Ulf Geijer
    Mats Kärsrud
    Lennart Ardehed
    Ulrika Fornander
    Tomas Burman
    Jörgen Edström
    Lotta Riman
    Jan Frödén
    Dessa människor står alltså bakom indrivning av pengar från lurade personer som 85-åriga tant Agda som lurats på ett telefonabonnemang hon inte behöver. Hur kan dessa nämnda styrelseledamöter vilja förknippas med företag i telebluff- och bluffakturabranschen? Dags med en grundkurs i etik kanske??

  3. Kickan

    Familjen har drabbats av Telephon Sverige ab:s bedrägliga metoder!! Vi har kämpat emot och vid bestridan av fakturan från Telephon kontaktade vi Svea Ekonomi. De har inte varit svåra att prata med och menar att de inte kommer att driva in pengar så länge man bestrider fakturan. Det är upp till Telephon att bevisa att det påstådda avtalet är giltigt! Jag tror att bolaget endast består av två personer, eftersom det inte finns någon lokal där man kan hitta anställda, samt att vi inte fått kontakt med någon annan än ”Adam” och ”Jonas”. Tjänster har varit ute men tillsatta – ???
    De har mycket att bevisa om de mot förmodan kommer att dra anmälda ärenden inför domstol!!
    Näringsförbud hoppas vi att dom blir belagda med!

  4. Håkan Rombe

    Svar till Kickan (2012-11-15 13:53)
    I de flesta fall är de chanslösa i domstol. Konsumentverket håller tydligen på att dra ett pilotfall inför domstol. Men vilken etik och moral har Svea Ekonomi som överhuvud tecknar avtal med dessa ruttna kryp. Massmedia borde gå på Svea Ekonomis styrelsemedlemmar och fråga vad de nu öppet förknippas med för ljusskygg verksamhet.Du har rätt, Telephon och 118108 består av ett fåtal personer med kontoret i sovrummet. Snart dyker de upp under nya företagsnamn men det går att hålla koll på var de bor.

  5. Intressant fall

    Hej Håkan,

    Ser att du tagit på dig att kartlägga Telephons verksamhet och dess styrelse. Bra!

    Kan väl säga att jag inte är mer insatt i ämnet än vad som sagts i nyhetsmedierna. Däremot väckte ännu ett reportage idag (tror det var i Värmlandsnytt) mitt intresse för fallet. Kände mig tvungen att kolla upp hemsidan och läsa om företaget. Varningsklockan ringde när jag inte kunde hitta någon som helst presentation av varken styrelse eller ansvariga, än mindre en företagskontakt ”som kan svara på frågor”.
    Googlade lite snabbt upp organisationsnumret (vilket väl enl. lag ska stå på hemsidan) och hittade bl.a dessa två herrar. Senare också den här bloggen, varför jag nu också skriver här.

    Skulle gärna komma i kontakt om möjligt, eftersom jag känner att kommentarsfältet i det här fallet inte riktigt är föredragen plattform för dialog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.