Fler lurendrejare www.118108.se

Det är inte bara Telephon AB som ringer och lurar folk. Ett annat företag är 118108 Media Solutions AB med Styrelseledamöterna

David Zlatoidsky Magistratsvägen 53 C  22643 Lund

Basim Quasim Muhammed Magistratsvägen 47 C  22643 Lund.

Enligt senaste info på Internet har dessa dunstat och företaget saknar styrelse!!!

Detta företag ringer och lurar gamla och ofta dementa människor på 10 000-tals kronor som, ibland utan att ens veta/minnas det själv, äger någon femtondel i något skogsskifte någonstans i Sverige. Företaget är också synnerligen verksamt inom branschen bluffakturor som är ett ständigt pågående gissel för företag av alla storlekar.

Enligt beräkningar tjänar dessa och andra gravt asociala typer 118 MILJARDER per år på sin smutsiga verksamhet. Vi anklagar Grekland för att inte hålla efter skattesmitare mm men hur är det i Sverige då??  118 000 000 000 kronor rätt ner i fickorna på gangstrar!

Tredje statsmakten, dagspressen, säger inte ett pip om STV:s avslöjanden av skojarföretaget Telephon. Varför?? Från lagstiftarhåll hörs inte ett pip. Varför? Rättsvårdande myndigheter gör inte ett pip för att skydda ärliga skattebetalande medborgare i Sverige mot denna ohyra. Varför?

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Arbetare

    Till listan kan du lägga mobillånen, som är rena bedrägeriet.
    Ockerränta är förbjudet i lag, men ändå kan det fortsätta år efter år utan att myndigheter agerar. Räntor på 7000% har förekommit utan påföljder.
    Jag ser det som att fri företagsamhet går före lag och rätt med dagens styre och att bryta mot lagen som företagare är riskfritt.

  2. Håkan Rombe

    Svar till Arbetare (2012-11-15 00:22)
    En av statens främsta uppgifter är att värna sina laglydiga invånare. Det är si och så med den saken i Sverige. Du har rätt i det du skriver undantagandes kängan till nuvarande regering. Sossarna gjorde inte heller något åt problemet och jag ser inga initiativ i frågan i riksdagen. Riksdagsmännen som haft den i särklass bästa löneutvecklingen av alla som avlönas av det offentliga borde bättre göra rätt för sin lön.

  3. Mr Cool

    På tal om bedrägeri och ocker……

    Lagfartskostnad
    Stämpelskatten är 1,5 procent av köpeskillingen (eller taxeringsvärdet om det är högre än köpeskillingen) för fysiska personer och 4,25 procent för juridiska personer. Dessutom tillkommer en avgift om f.n. 825 kronor.
    Pantbrevskostnad
    Stämpelskatten är 2 procent av inteckningsbeloppet när man tar ut nya inteckningar. Dessutom tillkommer en avgift om f.n. 375 kronor per pantbrev.

    Så köper man en fastighet i storstad för 5 miljoner (inte ovanligt) så är bara lagfartskostnaden 75000 kr. Tar man sen ut pantbrev på 4 miljoner efter att ha lagt in 1 miljon kontant så tillkommer 80000 kr inalles 155000 kr förutom småavgifterna. Tycker detta är helt orimligt.

    Notera att detta som jag kallar bedrägeri är helt lagligt.

    Men för att återgå till ditt viktiga ämne så består problematiken i att lagstiftningen inte hänger med i samhällsutvecklingen samt det faktum att vi lever i en global ekonomi.

  4. Håkan Rombe

    Svar till Mr Cool (2012-11-15 14:02)
    Och ska man bygga en liten stuga kostar bygglov, energideklaration, kvalitetskontrollant, elanslutning etc etc enorma belopp jämfört med kostnaderna för säg 20 år sedan. Monopol kostar oavsett samhälleligt eller privat. De här slemmiga krypen som lurar gamlingar och småföretag är synnerligen svenska och går att komma åt i Sverige om staten får tummen ur aschlet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.