Såld brandstation

Idag faller domen om den ”av misstag” sålda brandstationen i Storuman. Jag väntar som många andra med spänning på domen. Så här ett par timmar innan domen passar jag på att gissa. Min gissning är att lagt kort ligger. Har man gjort en fastighetsaffär och kontraktet är underskrivet och köpebrevet kvitterat kan man inte komma efteråt och säga ”att det och det var inte avsikten”.

Jag lovar inte att äta upp min högra sko vilket kan ha hälsoeffekter vid min ålder med tanke på all intorkad fotsvett. Grundtipset är alltså att kommunen får köpa tillbaka brandstationen till begärt pris eller göra om det nedlagda äldreboendet Tranan C till brandstation.

 

Nu har domen fallit. Tur att jag villkorade uppätandet av min högra sko!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.