Desperationskommision M

Det är ju inget nytt att hysteri och desperation växer hos vissa människor i tider av fara för oss människor på jorden. Så har det varit i tusentals år. Förr i tiden handlade det om att ta reda på vilka som retat gudarna. Moderaternas nya utspel om tillsättande av en Coronakommission FÖRE sommaren tycker jag är en aning hysterisk och desperat, snällt sagt. Desperata försök att synas och höras i jakten på marginalväljare?  Vilka ska sitta i den förslagna kommissionen? De 22 som larmar i media lite då och då?

Men snälla M! Vad som varit bra eller mindre bra i hanteringen av pandemin kan rimligen inte avgöras förrän vi ser slutet om ett par år. Minst. Alla länder befinner sig i olika faser av pandemin och det som ser bra ut nu kan visa sig vara dåligt om 2-3 år. Det är ungefär som man skulle tillsätta en kommission för att utvärdera ett 30 km lopp i skid-VM redan efter ett par kilometers åkning.

Tagga ned och sitt still i båten!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.