Skurkstaten Ryssland levererar

Gott Nytt År mina läsare! Ryssland under den för krigsbrott efterlyste diktatorn Putin levererar. Nu hävdar Putler att Ukraina anfallit en rysk stad med en robot med ett antal döda civila som följd. Det finns tvivel om att missilen kom från Ukraina utan händelsen kan vara iscensatt av den gamle KGB-agenten Putin själv. Ryssland som offer i sitt anfallskrig mot en fri stat med spirande demokrati! Man tar sig för pannan. Ungefär som att den nazistiska blitzen mot brittiska städer i början på ww2 skulle vara iscensatt av Storbritannien själv! Det Ryssland under diktatorn Putin håller på med är ren terror mot Ukrainas befolkning och barbari precis som anfallskriget mot Tjetjenien. Den demokratiska världen får inte gå på alla sagor som Putler i Kreml producerar. Tyvärr så är presidentkandidaten i USA, Donald Trump, ett lättfångat byte byte för lögnaktig propaganda från Putlers sida beroende på sina brister i statskunskap och världens historia. Trump har ingen adekvat universitetsexamen utan har ärvt ett fastighetsimperium, gjort stora förluster på köp av Casinon, köpt och lett tävlingen Miss World och liknande ”intellektuella storverk”. Men icke förty berättar den f d stabsmedlemmen i Vita Huset, John Bolton, om hur Trump börjar sina stabsmöten med att berätta för stabsmedlemmarna, experterna, om hur ämnet för dagen bör behandlas. Tycker stabsmedlemmarna inte på en gång som Trump tycker att de ska tycka blir de petade och får söka sig andra jobb.

Världen är i en farlig situation tack vara den gamle kommunizzten Putin och ett val av Trump som president skulle kunna göra världen till en mardröm. Trump som den moderne Chamberlain vilken lurades uppåt väggarna av Hitler strax för andra världskrigets utbrott. Putler har betydligt större erövringsplaner än Ukraina! På tal om något helt annat. Jag har skrivit en bok om mitt livs historia ”from the very beginning” med titeln ”Oäktingen”. Finns hos de flesta stora nätbokhandlarna och på lokala bibliotek.

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

  1. Basic Rules

    Oleksiy Arestovytj, fd spindoctor hos Zelenskyj, och i opposition numera till Kievregimen, har tagit bladet från munnen och är mycket kritisk till att det blev fortsatt krig mot Ryssland. Han refererar till det av Biden saboterade avtalet mars/ april 2022, redan två månader efter Rysslands intåg/SMO.
    Enligt Arestovytj var det ett mycket förmånligt fredsavtal för Ukraina …
    Var befinner sig Zilenskyj och spindoctor Rombe nu- se ovan- det spinns som fan och så till bittra slutet .

    Sen drar du in John Bolton en av de största neocons idag, han vill starta krig mot Iran som dom alltid velat, likt Lindsey Graham som också vill jämna Iran flat out. Efter ha lyssnat på dessa krigshetsande neocons, så kan jag bara instämma med Rombe, att vi lever i en mycket farlig situation!
    För dessa neocons finns ingen eftertanke ..utan actionfilm på riktigt- double and tripple down rakt in i väggen. Att det sen går/gått åt helvete gör inget, då väntar nästa krigsspel. Money and more money att tjäna för the uniparty and the MIC.

  2. Håkan Rombe (inläggsförfattare)

    Du verkar leva i ett alternativt universum. Putins ”fredsavtal” strax efter invasionen har jag inte hört eller sett röken av. Däremot kapitulation och att Ukraina upphör att existera som självständig stat. Beträffande Bolton så kan jag tro på hans beskrivning av situationen i Vita Huset utan att uppskatta Bolton som politiker. Situationen i Vita Huset stämmer även överens med Trumps omtalade diagnos narcissism som t o m hans egen brorsdotter och psykologiprofessorn Mary L Trump beskrivit i en bok före Trumps tillträde som president. Hon kallade Trump som president ”världens farligaste person” vilket även bekräftas av Trumps synnerligen vänskapliga och kamratliga relationer med den nu eftersökte krigsförbrytaren Putin.

    • Basic Rules

      Förhandlingarna om fred mellan Ukraina och Ryssland började tidig vår 2022, först i Belarus och sedan i Istanbul – vilket universum lever du i .Vad är det som stoppar dig -hat, ilska och rädsla !
      Jag förlitar mig enbart på flera olika oberoende källor och referenser, The Duran/Alexander Christoforou geopolitisk analytiker med grundmurat gott anseende – är att rekommendera – om man vågar utmana sina känslor.
      Många med dig söker ”källor” som bekräftar sina egna villfarelser och förutfattade meningar – inget konstigt alls bara mänskligt. Jag vet det av egen erfarenhet.

    • brorson

      Eftersom jag bedömer detta inlägg som en fortsättning på den förra diskussionen, och eftersom inlägget inte innehåller någon polemik mot mig, förblir diskussionen avslutad för min del. God fortsättning. Det var bloggägaren och ingen annan som bestämde att diskussionen skulle vara avslutad i och med hans senaste kommentar. Likväl har bloggägaren därefter publicerat en kommentar, som var rent förtal mot mig, men inte innehöll en enda invändning i sak mot något som jag eller någon annan har skrivit .Förtal är ett brott enligt svensk lag, och den som kan straffas för det brottet är bloggägaren, som har publicerat förtalet.

  3. Mique

    Signaturen ”Basic Rules” lever i Putins universum och förmedlar rysk propaganda! ”Basic Rules” kunskaper i det svenska språket, tycks vara mycket begränsat, därav alla engelska uttryck han lägger in i sina kommentarer!

  4. Basic Rules

    Passande citat i Dagens och gårdagens värld:
    ”Amerika har inga permanenta vänner eller fiender, bara intressen”-
    Henry Kissinger
    Därför kan USA stödja ISIS och Al Quaida i ett land och bekämpa dom i en annan region.
    Ett krig mot Iran står på neocons önskelista, men kalender torde vara full nu eller..
    ”Det kan inte bli någon kris nästa vecka, mitt schema är redan fullt.”
    Henry Kissinger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.