En skakande upplevelse

Åkte personbil med släp häromdagen. Började i Långsjöby, åkte förbi Ullisjaurvägskälet och in på vägen mot Dajkanvik-Dikanäs. På en parkeringsplats strax före Dikanäs stannade jag för att se om något av lasten fanns kvar på släpet. Förlusterna var, som man säger i krig, avsevärda. På parkeringsplatsen stannade en bil bakom min och en man klev ur och han grinade illa. Egentligen såg han hemsk ut i ansiktet. Han förklarade att hans löständer, som vanligtvis satt rätt bra, nu hade lossnat med besked. Proteserna i över- och underkäken hade helt enkelt bytt plats och fastnat, som man säger på datorspråk, i felsäkert läge. När jag sporde hur detta kunnat hända svarade han att han kört vägen Långsjöby-Dajkanvik-Dikanäs. När han undrade var närmaste bilverkstad och tandläkare fanns svarade jag att det nog var åt andra hållet, i Storuman. Han grinade illa ännu en gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.