Samarbeta i södra Lappland

Har hört diverse rykten om samarbetsinviter mellan kommunerna. Antagligen framtvingade av kriserna, ekonomiska och befolkningsmässiga. Från Stora Lycksele hör jag dock väldigt lite i den frågan från min horisont. Endera är jag döv eller så gör man som vanligt. Trist att södra Lapplands största kommun tycks vara så komplett befriad från visioner om hela södra Lapplands framtid. Rätta mig om jag har fel!

En kommentar

  1. Jan N

    Det borde finnas mycket pengar att spara på ett långtgående samarbete mellan kommunerna. Det kan kännas hotfullt på ett och annat kontor, men för framtiden är det sannolikt livsnödvändigt. Det borde alla inblandade inse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.