Streetrace av puckade outlaws

Det är svårt för en glesbygdsbo att begripa hur smågangstrar får hålla på med dessa olagligheter år efter år. Spärra av allmänna vägar, till och med europaväg, för den vanliga allmänheten för att leka med sina hästkraftstinna leksaker låter som vilda västern av den sämre sorten. Förklaringen att de inte har något annat ställe att hålla till på är nys och patetiska undanflykter. Har de pengar att slänga ut på svindyra leksaker borde de ha råd att t ex hyra nedlagda flygfält. Olagligheten i verksamheten är säkert en del av tjusningen för de här "vuxna" glinen varför laglig dragracing sanktionerad av bilsportförbundet inte är intressant. Det hela påminner en del om Hells Angels som brukar åka demonstrativt sakta i kortege upptagandes hela vägbredden och därmed hindrande övriga trafikanter. Inte sällan med polisen som för- och eftertrupp. Organiserad brottslighet är vad det är fråga om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.