Vem är Anna Anka?

Trodde först att det var en för mig okänd Walt Disney-figur. Hemmafru talas det om och då måste det väl vara miljardären Joakim von Ankas hemmafru. Han har väl råd med sådant. Hon tycks inte vara välkommen i Kristdemokraterna i Sverige, oklart varför. Kanske är hon för lättklädd för en bild i tidningen visar en dam i bikini och det kan väl inte vara tillåtet…. Hu då! Jag drar slutsatsen att det är fråga om en s k kändis och då ägnar jag ingen ytterligare tid åt saken. Waste of time, som de gamla grekerna sa. Då är det intressantare att läsa Göran Hägglunds debattartikel i DN. Eftersom de professionella tyckarna i tankesmedjorna blivit rysligt arga på Göran H måste han definitionsmässigt ha skrivit en bra debattartikel.

En kommentar

  1. Marianne Johansson

    Ja, man har ju hört talas om och känner till Kalle, Farmor Anka och de andra, så Anna måste ju va nån ny figur i gänget?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.