Wikileaks läcker

Jag har faktiskt inte gått in på Wikileaks hemsida. Dels tror jag den är fruktansvärt ointressant (tiotusen ointressanta dokument för varje intressant), dels vill jag inte spä på ägarens besökssiffror eftersom det medverkar till att göra den redan rike ägaren ännu rikare. Med de besökssiffror han redan har måste sidan vara värd miljardbelopp. Rik på att sabotera för de demokratier som försöker göra något åt förtryckarregimer och terrorgrupper. Jag tackar jag!

Jag undrar om den här mannen har publicerat något hemligt material från Nordkorea, Burma, Cuba, Iran och liknande förtryckarstater. Det vore i alla fall en prestation att beundra.

En kommentar

  1. Pelle Svanslös

    ”Rik på att sabotera för de demokratier som försöker göra något åt förtryckarregimer och terrorgrupper” var nog dagens kommentar. Är det verkligen okej att påtvinga någon demokrati med våld och terrorliknande former? Väger verkligen demokratin så mycket att våra ”vänner” i väst ska gå över lik för att sprida den? Amerikanerna är på intet sätt några vita riddaren som kommer med frid och fröjd. Men visst, har en poäng i att även andra hemliga dokumet från länderna du namngav samt flera andra vore intressant om de blev publicerade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.