Afa-packet och SD

SD har fått hjälp av afa-kommunisterna att komma in i riksdagen. De här gatstenskastarna har stört SD:s valmöten och därmed gjort SD till martyrer i valrörelsen. Ordföranden riktigt myser över hjälpen. Yttersta vänstern och yttersta högern har en lång historia av våldsamheter bakom sig. Samma visa i Tyskland 1920 – 1930-talen. SD med sin lust för etnisk rensning och afa med sina demokratifientliga aktioner ger kalla kårar.

Hoppet denna gång står till att regeringsalliansen får över 50 % och kan regera Sverige utan att behöva ta hänsyn till stamsamhällesfantasterna SD. Möjligheten finns enligt senaste opinionsmätningarna.

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. Gunnar Anders(S)on

    Förra gången det var populistiska främlingshatare på väg in i riksdagen var det väl liberalerna (FP) som hjälpte till.Westerbergs agerande mot ny demokrati anses ju ha gett dom pajasarna massor av sympatisörer.

  2. Håkan Rombe

    Etnisk rensning skriver jag. Det är när man vill ha ett samhälle befriat från utlänningar och utländska seder. Vilket ju är konstigt att tänka sig när vi nästan alla är ättlingar till utlänningar i någon grad och de flesta av våra seder har ursprung i utlandet. Detta kliniskt rena etniska samhälle är en utopi som orsakat omänskligt lidande på jorden, nu senast i Jugoslavien. Huvudgrejen för SD är att anspela på främlingsrädsla och främlingsfientlighet och de gör det dagligen. Resten är ofinansierad löftespolitik och populism.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.