Dessa sjuka terrorister

Bombaren i Stockholm var gift och har 3 barn. Detta dög inte eftersom han enligt sin tro hade rätt att söka sig en andra fru. När detta visade sig bli problematiskt i ett civiliserat samhälle hägrade förmodligen dessa omtalade 72 jungfrur i paradiset som tillkommer den som offrar sitt liv för att döda så många andra människor som möjligt som brukar betecknas "de otrogna". Han hade nog sådan lust att genast ge sig i kast med de 72 jungfrurna att han inte kunde bärga sig längre och tryckte av  för tidigt. Med sådan egoism är det väl fråga om han hamnade i det omtalade paradiset. Egoismen gjorde ju att mördandet av så många som möjligt misslyckades. Jag saknar kunskap för att kunna döma i det målet. Kanske någon annan kan utveckla resonemanget lite mer vetenskapligt än jag kan. Var finns han nu, den där bombsprängaren?

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. vilhelminabo

    Ja, den som lever får se sa den blinde. Det kan då inte vara ett sånt synsätt som självmordsbombare begagnar sig av. En förstår väl inte vad allt går ut på här i livet…men döda sig själv och andra tycker jag verkar långsökt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.