Nordkorea hotar med kärnvapen.

Finns ingen lämplig medicin för den galne sektledaren i Nordkorea? Barnvalium kanske fungerar?  Hitler har tydligen fått en sentida konkurrent om att vara den mest galne ledaren någonsin för ett land. Med sådana ledare kan vad som helst hända när som helst. Känns som om Kim Jung Il vill kopiera David Koresh apokalyptiska slut i Waco Texas för något årtionde sedan nämligen att förinta sig själv och sina sektmedlemmar  i ett ragnarök. I Nordkorea och Sydkorea kan det röra sig om miljontals döda och vad är kvar av Nordkorea när USA kommer till Sydkoreas hjälp?

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Vilhelminabo

    Ja vad säger man. Jag tror det är nödvändigt med den här övningen som nu Sydkorea tänker genomföra. Vissa risker finns ju förståss, men jag tror risken är ännu större om man låter Nordkoreas diktator fortsätta bomba civila sydkoreaner utan någon skarp protest. I det här fallet vapenskrammel. Ger man diktatorn ett finger plockar han snart hela handen. Man får ju tänka på att personen är både skitzofren och senil och därmed livsfarlig. Kina och Ryssland får man hoppas håller ett öga på ”lillebror” utifall han skulle börja sprätta på atombomben, galningen. Diktatorns son styr väl numera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.