Heja Dorotea

Landstingets beslut att både stänga akutmottagningar och dra in ambulanser verkar inte riktigt klokt för en inlandsbo. Vid vissa sjukdomstillstånd är tiden en avgörande faktor om man skall överleva eller slippa svåra följdverkningar, exempelvis vid stroke och hjärtinfarkt. Nu kommer förslag att samordna kommunens sjukvård av äldre och landstingets sjukvård. Det hade väl varit klokt att först fatta beslut om detta samarbete och sedan se vad samarbetet kan ge för besparingar. Det hafsiga hanterandet och hotet mot akutsjukvård och ambulanser uppviglar med rätta människorna i Dorotea. Inlandsborna har väl hittills varit för snälla och godtrogna mot överheten. Dorotea är inlandets Tahirtorg. Kanske det kommer något bra och varaktigt av detta när stridslarmet lagt sig.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Erik

    Man frågar sig varför statsbidragen till vården inte har höjts sedan 2006 trots att behoven ökat.
    Skattesänkningar vs sjukvård, skola och äldreomsorg.

    Skattesänkningarna har vunnit på knockout och vård, skola och omsorg reser sig aldrig mer från kanvasen. Starkt jabbat Alliansen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.