Pedofiler på nätet

Såg kvällens Uppdrag Granskning om pedofiler som utnyttjar, skrämmer och hotar unga tjejer som knappt ens är tonåriga. Jag blev så förb—d att jag fick hjärtflimmer. Och då ska man kanske inte sätta sig och skriva på bloggen men jag ska hålla mig i skinnet. Flera tjejer och en ung man vars facebook-identitet var kapad polisanmälde och polisanmälde utan minsta resultat, ja en tjej blev förstås själv anklagad för barnpornografibrott eftersom pedeofilernas bilder och filmer fanns på hennes telefon. Då kunde polisen visa arbetsvilja! Naturligtvis kan sådant finnas i en drabbads telefon vilket en normalintelligent person kan tänka ut. Polisutredningarna las ned, polisen följde inte upp uppenbara spår. Tjejerna mådde dåligt och hade skadat sig själva och gjort självmordsförsök men de var komplett övergivna av det samhälle som har till uppgift att skydda dem. I höstas dömdes en man för liknande brott där flickan faktiskt begick självmord. Han fick 3½ år för något som borde betecknas som mord. Karln ifråga nekade i både tingsrätt och hovrätt vilket säger en del om vad det är för person. Han är snart ute och springer igen med sin sjuka drift helt oåtgärdad.  Flickans familj är däremot dömda till livstids sorg och saknad.

Leif GW Persson har ofta åsikter om en del polisers engagemang och utredningsförmåga och ibland känns det som han har klockrent rätt i sin kritik. Varför anstränga sig när man kan bli av med en besvärlig arbetsuppgift med några penndrag. Spaningsuppslag saknas brukar det väl heta. Tar 1 minut att skriva. Om det nu inte redan finns så borde det finnas en ombudsmannamyndighet dit alla hotade och förföljda tjejer tryggt kunde vända sig och som hade resurser och vilja att utreda och åtala dessa slemmiga typer som förstör tjejernas liv. Ett pedofilbrottens FBI.

Sköter inte samhället en av sina viktigaste uppgifter finns alltid möjligheten att privata organisationer bildas som gör det som samhället borde göra.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. Isak

  Har tidigare berättat om pedofilen och politikern (FP)(KD) läraren och program-
  ledaren NN som förgrep sig på fyra elever och barnflickor vid sin tjänst
  som lärare i Dorotea på 1960-talets slut. Han kunde sen efter detta bli politiker
  och anställd vid Sveriges Radio som programledare. Så sent som 2012 fanns han
  på SR avlöningslista. Hans kollega Janne Josefsson vägrade att konfrontera sin
  kollega.Vet inte vad han säger idag när han har egna barn. Men jag skulle aldrig
  kunna lita på eller lämna över mina barn till en pedofil på daghemmet, skolan eller
  idrottsföreningen. Vid rättspsykiatrisk undersökning intygade Överläkaren i Umeå
  att NN vid samtal uppträdde helt normalt och tedde inte på någon sjukdom.
  Tyvärr så skulle flickorna inte få någon upprättelse, och fick nästan dagligen se den
  flinande NN rätt i ansiktet i Sveriges television. Tingsrättens dom B131/70
  från den 30 dec.1970 finns att läsa och försöka förstå, att en av Sveriges mest popu-
  lära programledare var en simpel pedofil i ordets rätta bemärkelse.

  • Håkan Rombe (inläggsförfattare)

   Ja usch ja. Dessa kriminella pedofila beteenden har väl funnits lika länge som människan. Särskilt där det finns barn. I skolan, i kyrkors och samfunds ungdomsverksamhet mm. Barnen har ingen fristad när det gäller vuxna karlars vridna beteende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.